Terima kasih Kerana Ceriakan Hari Yang Gelap.


Di facebook,ramai yang wish saya birthday.Biar saya petik wish-wish yang exotic sedikit.The top 10 Birthday wish.

10.Asma Al Zaabi(a friend from UAE):
Happy birthday! Hope you get a faster recovery :P
-Asma seorang kawan pena/maya dari UAE.Sudah lama mengenali.Dia juga mengetahui dahulu tentang accident daripada kawan-kawan Malaysia.Dia selalu cerita-cerita tentang dunia Arab.tentang UAE dan negara-negara arab yang pernah beliau kunjungi.


9.Amal Sagittarius(member Mesir di Malaysia)
hey Happy Birthday hope u will recover faaast sorry la I'm dieing buz buz buzzzzzzzzzz forgave me ;)
-Saya tak sure english dia betul ke tak.Rongak-rongak je english dia.Nasib baik dia tak reti kecek melayu.


-Sanah helwah akh, moga pjg umur dan dimurahkan rzki, dan dipercepatkan jodoh, semoga juga cepat sembuh :)
acap owh acap,kalau ada jodoh tu,ana cepat2kan la.


-Happy birthday sheikh. Dah puluh-an dahh, kene percepatkan ape yang patut lah ye :D(nampak sangat dia ni ada gossip ngan siapa2 kat UK tu)thanks amr.


6.Mysara Alewi(cuzin aku)
-HAPPY BIRTHDAY! dah text kau,so x nak la semak2x kat wall pulak,.apa2x pon may Allah bless u always! n SEMOGA COPAT SEMBUHH!! XD
Suraya(cuzin) comment balik-xnk semak tp myemak jgk?haha


5.Farah Fox(my sister)
-Danial Asr happy birthday big brother ! Jangan patah tulang lagi lain kali :D
Thank You adik sbb jaga abg kat hospital n di rumah.Urut-urut abg.suapkan abg.


-Mak kata kalau dah 20 boleh kahwin.Wish ini yang paling direct dan pelik.Kahwin kemenda.Tarbiyah tak uhmmm lagi.


-People says LIFE start at 40'S, screw them! My life start when the 1st time i met u. Ecececececeh, sweet x? Happy buuuuuuuuuuuuuuurspday bebeh, Peace!.hahaha.cute..


2.Hajar Nainy(kawan sejak hingus2)
-Danial happy birthday! Moga you dapat hadiah yang you nak tu! ;P-serious tak memahami,agak ragu dengan wish seperti.banyak tafsiran yang boleh berlaku.



1.Luqman Alhakim(plg sweeett)




buat akhi yang dala kesakitan
"Kata-kata cinta terucap indahMengalir berzikir di kidung doaku
Sakit yang ku rasa biar....jadi penawar dosaku

Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya Illahi....

Muhasabah cintaku"

*cepat2 sikit balik Mesir~ rindu enta~ o_0

3 comments:

Aiman Uslim said...

yg psl kahwin plg tak leh bla.. ana rse nta takyah cepatkan pape dah. tinggal nak tk nak je.

heheh.. ana x "kem salam" lg btw.

danial said...

mksud enta?

Aiman Uslim said...

oh enta tak ingat? tak pe la kalau cmtu..